sjajan nastup

Podravkine mlađe djevojčice i dječaci s državnog prvenstva kući odnijeli tri zlata, dva srebra i broncu

Konkurenciju je činilo ukupno 145 natjecateljica i natjecatelja iz 27 klubova, a s dva zlata i dva srebra djevojčice su u ekipnom plasmanu klubova uzele i naslov najbolje ženske ekipe.

09:16h
0
Foto: HK Podravka
Foto: HK Podravka

Nakon uspješnih nastupa kadeta, starijih djevojčica i dječaka, uspješne su bile i mlađe djevojčice i dječaci na Prvenstvu Hrvatske slobodnim načinom hrvanja protekle subote u Zagrebu, dvorani SŠD Peščenica. Ekipa Podravke predvođena trenerima Ivanom Lončarićem i Sašom Šprem u Koprivnicu se vratila sa tri zlata, dva srebra i jednom broncom.

Konkurenciju je činilo ukupno 145 natjecateljica i natjecatelja iz 27 klubova, a s dva zlata i dva srebra djevojčice su u ekipnom plasmanu klubova uzele i naslov najbolje ženske ekipe. Dječaci su s jednim zlatom i jednom broncom te s dva peta mjesta u ekipnom plasmanu bili peti. Kod djevojčica prvo mjesto osvojila je Mia Maljak u kategoriji do 30 kilograma, dok je prvo mjesto u kategoriji do 40 kilograma osvojila i Jelena Mijatović. Rajna Tot i Jana Ruđicu bile su druge. Rajna u kategoriji do 44 kilograma, a Jana do 70 kilograma.

Kod dječaka najuspješniji bio je Ivan Benko koji je bio prvi u kategoriji do 44 kilograma. Ivan Čordaš u kategoriji je do 65 kilograma bio treći. Filip Šprem u kategoriji je do 49 kilograma zabilježio tri pobjede i dva poraza, dok je Marko Špernjak nanizao dvije pobjede i dva poraza u kategoriji do 54 kilograma. Ovaj omjer pobjeda i poraza nije im bio dovoljan za postolje pa su obojica u svojim kategorijama završili na petom mjestu.

čitam...