uzrast starijih dječaka

Podravkini Delimar i Verčević nastupit će u Sarajevu na Prvenstvu Balkana

Službeno vaganje i nastup za uzraste dječaka je u četvrtak i petak, dok za kadete natjecanje je na rasporedu u subotu i nedjelju.

14:34h
0
Foto: HK Podravka
Foto: HK Podravka

Hrvački klub Podravka jučer je zaprimio iznimno dobru vijest iz kancelarije HHS-a. Naime, već sutra će dvojica hrvača Podravke, Valent Delimar i Filip Verčević u pratnji trenera Miroslava Mihalca, otputovati u Sarajevo gdje će se od 6. do 9. rujna održati Prvenstvo Balkana za uzraste starijih djevojčica i dječaka te kadetkinja i kadeta.

Valent Delimar nastupit će u uzrastu starijih dječaka u hrvanju grčko-rimskim načinom u kategoriji do 57 kilograma dok će grčko-rimskim načinom hrvanja u kadetima Filip Verčević predstavljati Hrvatsku i Klub u kategoriji do 65 kilograma.

Od obojice očekuje se dobar nastup obzirom da su gotovo cijelo ljeto trenirali, a uz to odradili su i odlične pripreme u Mađarskoj. Naravno prisustvo klupskog trenara na ovom natjecanju obojici će biti od iznimne važnosti. Službeno vaganje i nastup za uzraste dječaka je u četvrtak i petak, dok za kadete natjecanje je na rasporedu u subotu i nedjelju.

čitam...