Podravkini navijači traže ostavku Uprave kluba

14:48h
0

090418-navijaci-mPriopćenjem su se nakon najnovijih događaja u Rukometnom klubu Podravka oglasili i navijači okupljeni u Klubu navijača Red Roosters:

„Nakon što smo u utorak na televiziji mogli vidjeti najveći uspjeh koprivničkog rukometa osvajanja Lige prvakinja 1996. godine u srijedu je stigla vijest koja je šokirala sve ljubitelje RK Podravke, a najviše njezine navijače iz Kluba navijača Red Roosters. Odluka da se svim stranim igračicama daju slobodni papiri, a domaćim smanjuju ugovori daje odraz da je klub potpuno neprofesionalan i neozbiljan.

Nakon prošle sezone i odlaska Kristine Franić i Paule Claudie Ungureanu dovedene su dvije strankinje koje su nakon nepuna dva tjedna priprema dobile slobodne papire. Nakon tog poteza tko će ubuduće htjeti doći u klub?

Domaćim igračicama je dano dva dana za odluku da li prihvaćaju nove uvjete koji su im ponuđeni. Bez obzira na njihovu odluku KN Red Roosters staje uz njih i uz strane igračice koje su otišle jer za ovo stanje u klubu nisu krive one već uprava RK Podravke.

KN Red Roosters zahtjeva ostavku Uprave jer je ona uništila jedino za što su ljudi u gradu i navijači živjeli, a to je klub koji je prošle sezone s malo više sreće mogao igrati polufinale Lige prvakinja. Svi smo svjesni da je kriza, ali ta kriza se mogla izbjeći.

Već petnaestak godina Podravka nema marketinški plan da se RK Podravka upotrijebi za reklamiranje proizvoda i prihod. Jer znamo da je RK Podravki glavni sponzor koncern Podravka. Nadalje za ATP UMAG daje se nekoliko milijuna, a za “dijete svoga grada i firme” za RK Podravku se nema.

Stav KN RED ROOSTERS je da UPRAVA mora dati ostavku jer su uništili klub, a navijači daju punu podršku igračicama i stožeru. BORIT ĆEMO SE NA SVE NAČINE DA SE KLUB NE UGASI I VRATI NATRAG GDJE MU JE MJESTO, U VRH EUROPE!”, stoji u priopćenju.