PODRAVKA DOSTAVLJA 3.435 PAKETA

Podravkini paketi umirovljenicima stižu na kućni prag, Pucar: Ne možemo im uživo zahvaliti pa smo im uljepšali vrijeme u kućama

Ovaj tjedan započela je dostava paketa za umirovljenike Podravke, Mirne i Belupa u okolici Koprivnice, Varaždinu, Umagu, Rovinju, Zagrebu, Osijeku i Dugopolju, a od danas, srijede, planirana je isporuka paketa umirovljenicima u Koprivnici.

19:30h
0
Dostava Podravkinih paketa umirovljenicima scaled
Foto: Podravka.hr

Iako su Podravkini umirovljenici ove godine ostali uskraćeni za tradicionalno druženje pod velikim šatorom, Uprava bivše kompanije, nije ih zaboravila. Bez obzira na pandemiju koronavirusa Podravka misli na svoje umirovljenike kao što to čini posljednjih 40-tak godina. U ovoj izazovnoj situaciji osmislili su način kako zahvaliti bivšim Podravkašicama i Podravkašima te su za njih pripremili pakete Podravkinih proizvoda koje će im za razliku od prijašnjih godina kada su ih osobno preuzimali u kompaniji, dostavljati do kućnog praga. Prigodne pakete dobiti će 3.435 Podravkinih umirovljenika.

Ovaj tjedan započela je dostava paketa za umirovljenike Podravke, Mirne i Belupa u okolici Koprivnice, Varaždinu, Umagu, Rovinju, Zagrebu, Osijeku i Dugopolju, a od danas, srijede, planirana je isporuka paketa umirovljenicima u Koprivnici.

Dostava će se odvijati prema mogućnostima i rasporedu vozila i djelatnika Logistike, uz želju da svi paketi što skorije stignu do svojih korisnika, poručuju iz Uprave koprivničke kompanije.

Ujedno, zaposleni u Podravki imaju mogućnost za umirovljenike koji su im članovi obitelji preuzeti pakete na nekoliko mjesta i u različitim terminima, kako bi se poštivale epidemiološke mjere.

Prigodni paketi sadrže ukupno sedam kilograma proizvoda Podravke, među kojima su tradicionalni i najpoznatiji Podravkini brandovi poput Vegete, omiljenih juha, pekmeza od šljiva, Lino lada namaza, ali i novi proizvodi kako bi ih i Podravkini umirovljenici, poput brojnih potrošača na tržištima diljem svijeta, imali priliku kušati.

– Biti Podravkaš je velika čast, ali i obaveza i odgovornost prema svemu što su stvarale generacije prije nas, više od 70 godina. Ono što je Podravka danas, najveća domaća prehrambena kompanija s proizvodima u više od 60 zemalja svijeta, je ujedno zasluga svih onih koji su svoj radni vijek vezali uz Podravku. Na tome im ove godine ne možemo uživo zahvaliti te smo kao izraz poštovanja pripremili prigodne pakete Podravkinih proizvoda kako bi im vrijeme koje sada više provode u svojim kućama učinili što ugodnijim – istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Okuplja preko 3000 svojih umirovljenika i zaposlenika s jubilarnim radnim stažem.