Podravkini strijelci najuspješniji na Veteranskom prvenstvu Hrvatske

21:34h
0
Veteranska ekipa SŠK Podravka: Dražen Eisenbeisser, Ivan Betlehem i Miroslav Blažek // Foto: Renato Kovačić

Na Prvenstvu Hrvatske za veteranske kategorije održanim na streljani Vrapčanski potok u Zagrebu veterani Streljačkog športskog kluba Podravka postigli su odlične rezultate. Odličnim ekipnim nastupom veteranska ekipa SŠK Podravka najuspješnija je ekipa veteranskog prvenstva Hrvatske.


U natjecanju veterana u disciplini serijska malokalibarska puška-ležeći stav natjecatelj Podravke Ivan Betlehem otpucao je odličan rezultat od 175 krugova i postao veteranski prvak Hrvatske.

Miroslav Blažek otpucao je 159 krugova plasiravši se na sedmo mjesto državnog prvenstva, a Dražen Eisenbeisser s 149 otpucanih krugova ostvario je plasman na 12. mjesto veteranskog prvenstva Hrvatske.

U konkurenciji veteranskih ekipa, u disciplini serijska malokalibarska puška-ležeći stav, ekipa SŠK Podravka u sastavu I. Betlehem, M. Blažek i D. Eisenbeisser osvojila je brončanu medalju s 484 otpucana kruga.

Nakon odličnih u ovoj disciplini, natjecatelji Podravke nastavili su s odličnim rezultatima i u disciplini serijska zračna puška. Odličnim rezultatom od 167 otpucana kruga Ivan Betlehem osvojio je još jednu državnu medalju, ovog puta srebrnu. Miroslav Blažek otpucao je 157 krugova osvojivši sedmo mjesto, a Dražen Eisenbeisser odličnim nastupom osvaja plasman na četvrto mjesto.

U ekipnoj konkurenciji veteranskih ekipa, u disciplini serijska zračna puška, ekipa SŠK Podravka s 473 otpucana kruga osvojila je naslov državnih veteranskih prvaka.

Osvajanjem naslova državnog prvaka i viceprvaka Ivan Betlehem najtrofejniji je veteranski natjecatelj državnog prvenstva, a ekipa SŠK Podravka, u sastavu I. Betlehem, M. Blažek i D. Eisenbeiser, osvajanjem trećeg mjesta i naslova državnih prvaka u disciplini serijska zračna puška najtrofejnija je ekipa državnog prvenstva za veterane.

čitam...