Podravkini strijelci nanizali uspješne nastupe

08:19h
0

ivan_kolar-mKOLAR PRED NASTUPOM ZA REPREZENTACIJU

Proteklog vikenda u sklopu trećega kola 1.A. hrvatske lige u gađanju standard zračnim oružjem na streljani Pampas u Osijeku održana su završna izlučna natjecanja hrvatskih juniora. Ivan Kolar nastupi je u disciplini standard zračni pištolj i sa 543 otpucana kruga ostvario plasman na treće mjesto. Ovim rezultatom Ivan Kolar još više je učvrstio svoju šansu za skorašnji nastup u juniorskoj reprezentaciji Hrvatske.

LOŠIJI NASTUP PODRAVKINIH STRIJELACA

U trećem kolu 1.B. hrvatske lige u gađanju standard zračnim oružjem, održanom u Varaždinu, strijelci S.Š.K. Podravka nisu se proslavili postignutim rezultatom. Seniorska ekipa u disciplini standard zračna puška u sastavu Nikola Mehkek 565 krugova, Hrvoje Verbić 554 kruga i Tomislav Harambašić 553 kruga sa ukupno 1672 otpucana kruga postigla je tek sedmi rezultat trećega kola lige. U posljednjih dvadeset hitaca Hrvoje Verbić i Tomislav Harambašić izgubili su mogućnost postizanja odličnog rezultata, a što su najavili sa prvih četrdeset hitaca. Nakon tri održana kola seniori S.Š.K. Podravka sa 42 osvojena boda zauzimaju drugo mjesto iza prvoplasirane zagrebačke ekipe Končar – 1786 koja je osvojila 51 bod, a trećeplasirana je ekipa iz Čakovca sa 40 bodova. U konkurenciji seniorki Ivana Babić je sa 381 postignutim krugom ostvarila plasman na peto mjesto. Ova mlada kadetkinja S.Š.K. Podravka iz kola u kolo poboljšava svoj nivo rezultata tako da je s pravom svrstavaju u sam vrh perspektivnih natjecateljki Hrvatske.

SOLIDAN NASTUP MLADIH STRIJELACA

kadeti-mKadeti i kadetkinje S.Š.K. Podravka nastupili su na tradicionalnom turniru serijskim zračnim oružjem u Varaždinu, a koji se održava povodom dana Varaždina. U konkurenciji stotinjak hrvatskih kadeta i kadetkinja mladi natjecatelji S.Š.K. Podravke ostvarili su solidne rezultate s obzirom na ovaj dio sezone. U konkurenciji kadeta trinaesto mjesto sa 179 krugom zauzeo je Tomislav Harambašić, David Strmečki i Ivan Kaić podijelili su dvadeset i osmo mjesto sa identičnim rezultatom od 172 kruga. Filip Verbić sa 155 krugova plasirao se na četrdeset treće mjesto, Dominik Dražilović sa 153 kruga na četrdeset četvrto mjesto, Luka Harambašić sa 151 krugom na četrdeset šesto mjesto, Matija Verbić sa 148 krugova na četrdeset sedmo mjesto i Tomislav Glavica sa 144 krugova na četrdeset osmo mjesto. U konkurenciji kadetkinja Ivana Babić sa 181 otpucanim krugom ostvarila je plasman na deseto mjesto.

 

 

 

čitam...
Loading...