MJESTO I VRIJEME

Podravski poljoprivrednici, pogledajte raspored obavljanja terenskih tehničkih pregleda traktora i priključnih strojeva

Policijski službenici za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda na terenu provodit će edukativna predavanja - tribine, navodi PU koprivničko-križevačka.

11:41h
0
OPG Jendrijev
Ilustracija // OPG Jendrijev

Gotovo smo na sredini ožujka, što podrazumijeva radove u šumama, vinogradima i na poljima, kao i veći broj traktora i drugih radnih strojeva na cestama. Policijska uprava koprivničko-križevačka u najavi tehničkih pregleda tih vozila ističe kako će sigurnosti u prometu pridonijeti tehnički ispravni, registrirani i osigurani traktori i priključni strojevi.

– Kao i prijašnjih godina, na području općina organiziraju se i provode tehnički pregledi traktora i priključnih strojeva, a koje provode Stanice za tehnički pregled – poručuje policija.

Tehnički pregledi na terenu obavit će se prema sljedećem rasporedu: od 9 do 12. ožujka u Peterancu, od 9. do 11 ožujka u Koprivničkom Ivancu, od 6. do 10. travnja u Drnju te 9. travnja u Podravskoj Selnici.

– Policijski službenici za preventivu Postaje prometne policije Koprivnica prilikom obavljanja redovnog tehničkog pregleda na terenu provodit će edukativna predavanja – tribine. Teme predavanja bit će prometovanje traktora, tehnička ispravnost traktora i osiguranje. Također, skrećemo pozornost svim vozačima traktora na odgovorno ponašanje u prometu, na češće izvršavanje dnevnih preventivnih tehničkih pregleda traktora i priključnih vozila – navodi PU koprivničko-križevačka.