Podravski studenti prikupljaju sredstva za tri potrebite obitelji

08:09h
0
Ilustracija: www.komunalac-kc.hr

Udruga studenata Koprivničko-križevačke županije u srijedu, 11. prosinca organizira humanitarnu večer u prostorijama zavičajnog kluba Podravec u Zagrebu.

– Nadamo se da će večeri prisustvovati mnogo studenata i da će se u blagdanskom duhu odreći dijela svojeg skromnog budžeta te pokloniti onima kojima je to najpotrebnije. Naime, u suradnji s Crvenim križom i Caritasom, u sva tri grada (Koprivnici, Đurđevcu i Križevcima) smo odabrali tri obitelji kojima je statusna situacija veoma loša i pokušat ćemo im donirati barem one najosnovnije namirnice koje su potrebne za egzistenciju – istaknuo je Dean Perko, predsjednik Udruge studenata Koprivničko-križevačke županije.

Svoju će humanost studenti moći iskazati kupnjom božićnih ukrasa i humanitarnim prilozima, a tijekom večeri prisutne će zabavljati poznati hrvatski pjesnik, pisac i televizijski urednik Pajo Kanižaj te komičar, kazališni i televizijski glumac Vid Balog.

– Vi se naoružajte veseljem i božićnim duhom, a mi vas široko raširenih ruku čekamo u Podravcu iza 21 sat – poručuju organizatori.