SVE POTREPŠTINE

Podravsko-prigorske zdravstvene ustanove dobile mnogo zaštitne opreme, a stižu i lijekovi te dodatne maske

Dodajmo kako je koprivničkoj bolnici prije nekoliko dana doniran medicinski alkohol.

16:14h
0
Foto: Koprivničko-križevačka županija

Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije od nacionalnog Stožera zatražio je dodatne količine zaštitne opreme nakon što su u Hrvatsku početkom tjedna stigle dvije donacije.

Tako je županijski Stožer dopremio više od 37 tisuća komada razne zaštitne opreme kao što su kirurške maske, kirurški ogrtači, viziri, zaštitne naočale, rukavice i medicinski alkohol. Navedeno je potom podijeljeno Općoj bolnici Dr. Tomislav Bardek, Zavodu za hitnu medicinu, Domu zdravlja i Zavodu za javno zdravstvo. Dio su dobile i operativne snage županijskog Stožera.

Dodajmo kako je koprivničkoj bolnici prije nekoliko dana doniran medicinski alkohol, a danas se očekuje i donacija lijekova koje je osigurala tvrtka Belupo te doprema dodatnih zaštitnih maski.

– Zahvaljujući nabavci medicinske zaštitne opreme, lijekova i svih ostalih potrepština, zdravstveni sustav Koprivničko-križevačke županije u ovim je izvanrednim okolnostima spreman odgovoriti na zahtjevnost ove epidemiološke situacije – poručuju iz Stožera.

Foto: Koprivničko-križevačka županija

čitam...
Loading...