12.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 24. rujna 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
vrijedno priznanje

Područni ured Koprivnica Hrvatskog zavoda za socijalni rad primio priznanje Hrvatske udruge za socijalni rad
P

Riječ je o godišnjem priznanju koju dodjeljuje Hrvatska udruga za socijalni rad socijalnim radnicima, ustanovama socijalne skrbi i organizacijama civilnog društva koji su u proteklom razdoblju svojim znanjem, predanošću i odgovornim radom značajno doprinijeli razvoju profesije i boljoj zaštiti prava i interesa korisnika

Ne propustite

Područni ured Koprivnica Hrvatskog zavoda za socijalni rad dobio je priznanje Hrvatske udruge socijalnog rada.

Riječ je o godišnjem priznanju koja se dodjeljuje socijalnim radnicima, ustanovama socijalne skrbi i organizacijama civilnog društva koji su u proteklom razdoblju svojim znanjem, predanošću i odgovornim radom značajno doprinijeli razvoju profesije i boljoj zaštiti prava i interesa korisnika.

Među nagrađenima našao se Područni ured Hrvatskoj zavoda za socijalni rad.

– Svečanosti je prisustvovala i privremena ravnateljica Hrvatskog zavoda za socijalni rad Tatjana Štritof,  v.d. predstojnika Županijske službe Koprivničko-križevačke Danijel Rušak te Ana Mlinarić, pročelnica za društvene djelatnosti Grada Koprivnice – ističu iz područnog ureda Koprivnica.

Stručni skup organizirali su Hrvatska udruga za socijalni rad i Hrvatska komora socijalnih radnika pod nazivom Poštivanje različitosti kroz zajedničko društveno djelovanje kojim je obilježen Svjetski dan socijalnog rada.

– U radnom dijelu stručnog skupa održana je panel diskusija na temu Reforma kao prilika u kojoj su sudjelovali ministar rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić, predstavnica akademske zajednice Olja Družić Ljubotina te predstavnice iz prakse socijalnog rada v. d. voditeljica Područnog ureda Čakovec u Hrvatskom zavodu za socijalni rad Alenka Bilić i predsjednica Hrvatske udruge socijalnih radnika Štefica Karačić – dodaju.

Foto: Hrvatski zavod za socijalni rad, Područni ured Koprivnica
Foto: Hrvatski zavod za socijalni rad, Područni ured Koprivnica
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

DRUGA HRL SJEVER

Đurđevčanke s lakoćom nadigrale Pitomačanke, Linice uvjerljive protiv Cerne

Rukometašice Đurđevac novu sezonu Druge hrvatske lige Sjever otvorile su lokalnim derbijem protiv Pitomače u kojem su upisale uvjerljivu...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti