POMOGLI ONIMA KOJI NEMAJU

Podružnica HNS-a Koprivnica donirala razne potrepštine Gradskom društvu, odnosno Socijalnoj samoposluzi

Adela Sočev, koja je voditeljica Crvenog križa Koprivnica, pod čijom paskom djeluje i Socijalna samoposluga, zahvalila je na uručenoj donaciji te je naglasila kako je cilj samoposluga obuhvatiti socijalno ugrožene građane.

11:02h
0
Foto: HNS Koprivnica

Mnogi sugrađani zbog trenutne životne situacije ili trajnih teškoća u podmirivanju i zadovoljavanju temeljnih životnih potreba u ovom trenutku možda ne mogu bez tuđe pomoći osigurati život dostojan ljudske osobe, a upravo njih su se, i to mimo blagdana i bez posebnog povoda prisjetili u Podružnici HNS-a Koprivnica te su koprivničkom Crvenom križu donirali ono najpotrebnije, a to su hrana i higijenske potrepštine.

Takvom nimalo zavidnom situacijom u kojoj im je prijeko potrebna apsolutno svaka pomoć u našem društvu posebno su pogođene brojne obitelji, starije, bolesne i nemoćne osobe te nezaposleni.

– Znamo da se osiguravanjem minimalnih egzistencijalnih uvjeta za socijalno ugrožene obitelji i samce s područja Koprivnice u našem gradu bavi Crveni križ i po mome sudu, rade to vrlo dobro, no, to je jednako tako i zadaća svih nas koji se bavimo javnim poslom – rekao je Goran Pakasin, predsjednik koprivničkog HNS-a prilikom donacije u pratnji stranačkih kolega Memeta Ristemija i Melkiora Gašparića. Ovu donaciju podržala je i predsjednica Županijske organizacije HNS-a Koprivničko-križevačke županije Jasmina Pavlović.

Foto: HNS Koprivnica

Adela Sočev, koja je voditeljica Crvenog križa Koprivnica, pod čijom paskom djeluje i Socijalna samoposluga, zahvalila je na uručenoj donaciji te je naglasila kako je cilj samoposluga obuhvatiti socijalno ugrožene građane koji nisu obuhvaćeni socijalnim programima na državnoj, regionalnoj i lokalnoj razini.

Istaknula je i kako im je svaka donacija hvalevrijedna i značajna, a posebno ih veseli kada se potrebitih sugrađana, oni koji su to u mogućnosti, prisjete izvan uobičajenog vremena darivanja budući da opskrbljenost socijalnih samoposluga hranom i higijenskim potrepštinama uvelike ovisi o količini prikupljenih donacija.

čitam...
Loading...