Poduzetnički impuls // Zatražite od tvrtke Kosinus ponude za web shop, web stranice ili reklamni materijal i ostvarite poticaj

12:51h
0
Kosinus Vam može odraditi baš sve, od ideje i dizajna do izrade svih vrsta reklamnih materijala

Trebate internet trgovinu, web stranicu, smještaj na serveru? Sve kompletno odrađuje KosinusUkoliko ste jedan od onih poduzetnika kojima nedostaju sredstva za rad, ove se godine možete prijaviti na Poduzetnički impuls.

Ideja ove Vladine inicijative je poticanje malog i srednjeg poduzetništva te kreiranje novih radnih mjesta. Uz budžet od 1,26 milijarde kn, pruža se mogućnost da mnogi poduzetnici bez vlastitih financijskih ulaganja postanu profitabilniji i konkurentniji.

Kao poduzetnik, morate ponuditi projekt u kojem ćete detaljno obrazložiti zašto baš Vaš posao treba ovaj financijski poticaj.

Kako je u prijavi na natječaj potrebno priložiti i ponude za projekte kojima se namjeravate baviti, budite se slobodni obratiti se koprivničkoj tvrtki Kosinus, s dugogodišnjim iskustvom i nizom zadovoljnih klijenata, za izradu ponuda za vaš novi web shop, web stranicu, dizajn i tisak reklamnih materijala.

Ministarstvo poduzetništva i obrta je istaknulo da se prednost daje tvrtkama koje će kroz ulaganje u nove tehnologije i edukaciju zaposlenika postati konkurentnija na europskom tržištu.

Stoga, ovo je savršena prilika da se javite na natječaj i iskoristite državna sredstva za poboljšanje svojega poslovanja.

Očekuje se dodjela 1300 potpora, prosječne vrijednosti od 100.000 kn, a zahtjevi će se primati za iznose već od 10.000 kn. Uz razdoblje realizacije projekta koje je ove godine povećano čak na godinu dana, imate i više nego dovoljno vremena da u svoje poslovanje uvedete web shop, novu internet stranicu ili pak reklamne materijale (dizajn, grafička priprema, prijelom, tisak i izrada, mali i veliki formati). 

Više od poticaju možete pročitati i na stranici Ministarstva.

Kosinus promidžba i usluge 
tel. 048 626-846
info@kosinus.hr
I
vana Generalića 3/1 (Martinovka), Koprivnica

čitam...