Utvrđene sve okolnosti

Poginuo vozač Passata koji je prešao na suprotni trak

15:09h
0
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Život je izgubio 56-godišnji Miroslav Dolček iz Podravskih Sesveta, koji je svojim VW Passatom iz neutvrđenog razloga prešao na suprotni prometni trak i sudario se s kamionom.

Nakon obavljenog očevida utvrđene su sve okolnosti tragične nesreće koja se ovo jutro dogodila na cesti između Vlaislava i Plavšinca.

Život je izgubio 56-godišnji Miroslav Dolček iz Podravskih Sesveta, koji je svojim VW Passatom iz neutvrđenog razloga prešao na suprotni prometni trak i sudario se s kamionom. Preminuo je na mjestu nesreće.

Upravljajući iz smjera Vlaislava, udario je u Iveco kamion srpskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 26-godišnjak. Iza kamiona vozila je 43-godišnjakinja koja je radi izbjegavanja sudara svojim Fordom skrenula i izletjela u jarak kraj ceste.

Utvrđeno je da nitko od preživjelih sudionika nije bio pod utjecajem alkohola. Očevidom je rukovodila zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Koprivnici. Policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica podnijeti će izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.