19.6 C
Koprivnica
Petak, 24. ožujka 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ove subote

Pogledajte izložbu predraga Pavića, Instalacija za zimu
P

Više o izložbi pogledajte na facebook eventu ili na facebook stranici AK galerije.

Ne propustite

Koprivnička AK galerija započinje sa svojim redovnim godišnjim programom i to predstavljanjem rada zagrebačkog umjetnika Predraga Pavića Instalacija za zimu.

Prostor galerije na tri sata će u potpunosti biti prostor jedne predstave, umanjene verzije realnosti koja obuhvaća jednu mini repliku umjetnikove peći, ložača u realnoj veličini, bakrene cijevi i Bernhardove citate kao okvir priče. Taj se Pavićev rad nazivalo skulpturom, instalacijom, performansom, a na koji će način zaživjeti u AK galeriji, pogledajte u subotu od 19-22 sata.

Predrag Pavić ( 37) diplomirao je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu 2011. godine pri Nastavničkom odsjeku. Izlagao je na brojnim skupnim i samostalnim izložbama u zemlji i inozemstvu. Finalist je nagrade Radoslav Putar, te je nagrađivan je za svoj rad, Velikom nagradom 10. Trijenale kiparstva, nagradom za najboljeg diplomanta ALU u 2011., Velikom nagradom Emanuel Vidović na 38. Splitskom salonu, i nagradom hrvatske sekcije AICA na 12. Trijenalu kiparstva. Član je HDLU, HZSU, umjetničke organizacije Atelijeri Žitnjak i produkcijskog kolektiva Deminutiv. Živi i radi u Zagrebu.

Realizaciju izložbe sufinancirali su: Grad Koprivnica, Ministarstvo kulture RH.

Projekt se provodi uz podršku Zaklade Kultura nova.

Više o izložbi pogledajte na facebook eventu ili na facebook stranici AK galerije.

Za sve dodatne informacije pišite nam na mail atelieri.koprivnica@gmail.com ili zovite na mobitel 091 762 3371 Tanja Špoljar, kustosica AK galerije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

DVD STARIGRAD

FOTO Stigla je oprema vrijedna više od 25.000 eura, Tucaković: Nabava ove opreme rezultat je rada društva, ali i gradske Vatrogasne zajednice

Dobrovoljno vatrogasno društvo Starigrad dobilo je opremu vrijednu više od 25.000 eura. Primopredaji je prisustvovao i glavni vatrogasni zapovjednik i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti