lopta se opet kotrlja

Pogledajte rezultate pripremnih vikend utakmica, Građevinari slavili, Borac izgubio, Legrađani uvjerljivi

Pogodak odluke u zadnjim minutama zabio je Goran Bošnjak. 

13:00h
0
Foto: FB Tehnika-Koprivnica

Mnoge nogometne momčadi vikend koji je iza nas iskoristile su kako bi odigrale prve pripremne susrete u novoj sezoni. Na stranu što koronavirus sve više divlja, nogomet nam je svima nedostajao. Neki treniraju tek koji dan, drugi nešto više dana.


Đurđevački Graničar na svom je ŠRC-u ugostio juniore Slaven Belupa koji su bili bolji s 0-3. Drugi Graničar, onaj iz Legrada, kod kuće je igrao protiv Starigrada i pobijedio s uvjerljivh 7-0. Tri je zabio Bečeić, a po jednog su dodali Labaš, Mešnjak Ž., Ledinski i Golubić. Upravo su Labaš i Golubić nova imena u Legradu, uz Ivića, Štajmingera i Gala. Klub su napustila dva Hlebara.

Tehničar iz Cvetkova na Starom je bregu pobijedio Bukovčan s 5-1, zabijali su Štritar, Milek, Jambrušić, Grubešić i Kocijan. U Ferdinandovcu je gostovala Virovitica koja je u napetoj i sadržajnoj utakmici ipak poražena s 4-3. Pogodak odluke u zadnjim minutama zabio je Goran Bošnjak.

Tehnika-Koprivnica otputovala je u Svetu Mariju odmjeriti snagu s tamošnjom Mladosti. Jedini pogodak djelo je Josipa Dakića, igrača Tehnike. Imbriovečki Borac poražen je na gostovanju u Svetom Đurđu s 4-1. Jedini gol za Borac zabio je Kovač.

Pripremne utakmice, 11./12. srpanj

Ferdinandovac – Virovitica 4-3
Graničar Legrad – Starigrad 7-0
Tehničar Cvetkovec – Bukovčan 5-1
Graničar Đurđevac – Slaven Belupo juniori 0-3
Mladost Sveta Marija – Tehnika-Koprivnica 0-1
ŠNK Drava-Ajax (Sveti Đurđ) – Borac Imbriovec 4-1

čitam...