NAGRADNJAČA

Pogledajte tko su dobitnice karata za predstavu Voliš li me? u sklopu Ljeta u Ludensu

Ulaznice se podižu u uredu Ludens teatra ili na blagajni na dan predstave.

19:00h
0

Predstavom naziva Voliš li me? u izvedbi Teatra EXIT, koja će se održati u srijedu 21. srpnja 2021. u 21 sat, u atriju Doma mladih Koprivnica, nastavlja se Ljeto u Ludensu.

– Život koji smo sanjali  nije se ostvario. Umjesto bračne idile koju smo planirali nakon prvotne zaljubljenosti susreli smo svoju osobnu bol od koje ne možemo pobjeći. Možemo li je nadvladati? I što nas čeka iza toga? Ljubav ili…? Ovo su  neke  od tema koje otvara komedija Voliš li me?, oživljena fantazija dvadesetogodišnjeg perioda jednoga života koji su dvoje ljudi odlučili dijeliti u ulogama ljubavnika, životnih suputnika, iskrenih prijatelja, roditelja, pa čak i žestokih suparnika te naposljetku iskonskih ljudskih bića. Sve što jedna ljubavna veza može podnijeti pred očima gledatelja će se i dogoditi. Mizanscena je jednostavna. Dvoje glumaca, stol i stolice te bezbroj fiktivnih predmeta koji ne postoje samo u mašti, već i u zbilji – stoji u opisu predstave koju izvode  Vesna Tominac Matačić i Žiga Čamernik.

ePodravina  je za vas, naše čitatelje, imala dvije ulaznice! Igrali ste se s nama, pratili upute s Facebook stranice portala koju možete pronaći ovdje, a mi smo izvukli dvoje dobitnika.

Dakle, po jednu kartu za predstavu Voliš li me? osvojile su Štefica Buhinjak Poljak i Marina Šestanj. Čestitamo!

Ulaznice se podižu u uredu Ludens teatra ili na blagajni na dan predstave.

čitam...