Ophodnje gradom

Pojačane patrole jučer nisu imale posla, Podravci se uzorno drže podalje jedni od drugih

Ljubić je podsjetio na novu odluku koja vrijedi od danas, a ona je da sve trgovine rade skraćeno, od 8 do 17 sati.

12:22h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Kao što je jučer najavljeno, policiji su se u ophodnji Koprivnicom pridružile snage vatrogasaca i HGSS-a, koji su u patroliranju gradom kontrolirali drže li se građani propisanih mjera zabrane okupljanja na javnim mjestima i držanja razmaka kako bi se smanjilo širenje koronavirusa.

Načelnica gradskog Stožera civilne zaštite i dogradonačelnica Ksenija Ostriž navela je da je u jučerašnjoj ophodnji sve prošlo uzorno.

Foto: Ivan Balija
Ksenija Ostriž // Foto: Ivan Balija

– Timovi su jučer bili na terenu do 23 sata, pet timova radilo je ophodnju. Nije primijećeno nikakvo kršenje protuepidemioloških mjera i možemo biti zadovoljni. Građanima poručujemo da ih se i dalje drže kako bi slika u županiji i u Koprivnici i dalje bila dobra – rekla je ona.

Načelnik županijskog Stožera i dožupan Ratimir Ljubić također je zadovoljan prvim pokazateljima ponašanja građana i izražava nadu da će tako biti i dalje.

Foto: Ivan Balija
Ratimir Ljubić // Foto: Ivan Balija

– Jučer su napravljene zajedničke ophodnje, u većini naših općina i gradova nije bilo javnih okupljanja i zadržavanja na javnim površinama. Bilo je primjedbi na gužve u nekim trgovinama i na nepoštivanje socijalnog razmaka. Upozoreni su, nadam se da će sada biti u redu i da neće više toga biti – rekao je Ljubić.

Podsjetio je na novu odluku koja vrijedi od danas, a ona je da sve trgovine rade skraćeno, od 8 do 17 sati.

čitam...
Loading...