još malo nedostaje do cilja

Pokažite veliko srce i dođite na koncert, pomozite Maslačcima da kupe kombi vozilo, stižu poznati estradnjaci

Ulaznice po cijeni od 30 kuna će uskoro biti u prodaji.

17:30h
0
Koncert održan prošle godine napunio je dvoranu do posljednjeg mjesta // Foto: Irma Vargić

Udruga Maslačak iz Križevaca i ove godine organizira humanitarni koncert pod nazivom Udruzi pomozi da svoj kombi vozi. Održat će se 20. rujna, s početkom u 19 sati, u sportskoj dvorani OŠ Ljudevit Modeca u Križevcima.

Organizira sa ciljem prikupljanja preostalih 40.000 kuna za nabavu kombi vozila koje bi služilo kao prijevoz članova Udruge na poludnevni boravak u okviru kojeg se provode rehabilitacijske aktivnosti za osobe s intelektualnim teškoćama te za prijevoz na sportska natjecanja i susrete sa drugim udrugama.

Podsjetimo, prošle godine publiku su zabavljali popularni Luka Nižetić,Učiteljice. Tarapana band, OSDS, Pirati, TS Miraz, Joker band, TS U dobrom društvu, Marko Vukes, TS Zlatni dečki i Cure Iz CEntra. Bili smo na koncertu. 

A ove godine stiže Grupa Vigor, Tragovi, TS U dobrom društvu, Kids from the sky, Udruga cimbalista Hrvatske, Mladen Kos i Klapa ‘Zrinski’.

– Akcija je krenula prošle godine u  devetom mjesecu sa humanitarnim koncertom i završiti ćemo ju, nadam se, sa humanitarnim koncertom. U međuvremenu smo imali akciju sakupljanja plastičnih čepova, starog papira, humanitarnu utrku, još jedan humanitarni koncert koji su za nas organizirali. Plesali smo za kombi, organizirana je i prodaja slika. Bilo je puno aktivnosti i puno ljudi se uključilo. kazala je Tamara premuš, predsjednica udruge.

Jako smo zadovoljni jer uključivanjem u ovu akciju zajednica pokazuje svoj senzibilitet i podršku našim članovima i radu naše Udruge.

Tamara Premuš //Foto: Matija Gudlin

 

Pokažite opet veliko srce, dođite i kupnjom ulaznice pridonesite ostvarenju ovog cilja.

– Jako smo zadovoljni jer uključivanjem u ovu akciju zajednica pokazuje svoj senzibilitet i podršku našim članovima i radu naše Udruge. Uvjerena sam da ćemo sakupiti sredstva i uz pomoć svih voziti se u novom kombiju – zaključuje T. Premuš.

Ulaznice po cijeni od 30 kuna će uskoro biti u prodaji. Djeca do sedam godina imaju besplatan ulaz.