KEREKESH TEATAR

Poklanjamo pet karata za premijeru predstave Pod hitnu na hitnu u sklopu Ljeta na Šoderici

Kako sudjelovati u nagradnoj igri kojom poklanjamo 5x1 ulaznicu pogledajte na našoj Facebook stranici.

21:00h
0
Foto: Kerekesh teatar

Približava se četvrtak, a time i nova predstava u sklopu Ljeta na Šoderici. Portal ePodravina u suradnji s Kerekesh teatrom i Udrugom mladih Koprivnice za vas je pripremila pet ulaznica za premijernu komediju naziva Pod hitno na hitnu.

Ljubomir Kerekeš zaslužan je za tekst i režiju, a glume Jan Kerekeš (punker Zlatko), Goran Koši (Jurica Mišić), Darko Janeš (Darko Pampur), Draško Zidar (Pero Gušter) i Ljubomir Kerekeš (penzioner).

– U našoj hitnoj prevladavaju manje hitni slučajevi. Više se radi o bukvalnim slučajevima hitnosti, baziranih na vlastitom mišljenju tumačenja bolesti. Iznenadni napadaji bolesti kao i nedefinirana stanja organizma, zajedno s nepoželjnim nuspojavama klijentele, razlogom su odigravanja ovog više milog nego nemilog događaja. S medicinskog aspekta, korisnici koji se zatiču u prostoriji hitne medicinske skrbi, ne raspolažu poviješću bolesti, već raspolažu vlastitom dijagnozom, samouvjerenjem i dozom razočaranja u zdravstveni sustav – stoji opis predstave na službenoj stranici Kerekesh teatra.

Podsjetimo, Kerekesh teatar je 2015. godine u suradnji s Udrugom mladih grada Koprivnice i uz potporu Općine Legrad pokrenuo manifestaciju Ljeto na Šoderici, a radi se o nizu kazališnih izvedbi za sve ljubitelje komedije uz obalu rijeke Drave, na popularnom podravskom moru.

Kako sudjelovati u nagradnoj igri kojom poklanjamo 5×1 ulaznicu pogledajte na našoj Facebook stranici.

Predstava će se održati u četvrtak u 20.30 sati na jezeru Šoderica.

čitam...
Loading...