U istražnom zatvoru

Pokrenuta istraga protiv manijaka koji je nožem htio ispikati policajce

15:30h
0
Ilustracija // Foto: Arhiva
Ilustracija // Foto: Arhiva

Okrivljenik (39) je ispred kuće ponovno napao policijskog službenika, poprskao ga sprejem s nadražujućom tvari po licu i pokušao pobjeći. Policijski službenici su sustigli okrivljenika i svladali njegov daljnji otpor”, istaknuli su iz koprivničkog Općinskog državnog odvjetništva.

Koprivničko Općinsko državno odvjetništvo donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv 39-godišnjaka.

Podsjetimo, on je na Badnju noć, 24. prosinca, prijetio svojim ukućanima, a oni su pozvali policiju.

U kuću su stigla tri policajca. To je bio okidač strpljenja za 39-godišnjaka. Prislonio si je nož na trbuh prijeteći da će se ubiti, a potom je nožem zamahnuo prema policajcu s ciljem da ga ubode, ali se on izmaknuo i izbjegao ubod.

“Okrivljenik je nastavio mahati nožem prema policijskim službenicima pa su oni izašli iz kuće, međutim okrivljenik je ispred kuće ponovno napao policijskog službenika, poprskao ga sprejem s nadražujućom tvari po licu i pokušao pobjeći. Policijski službenici su sustigli okrivljenika i svladali njegov daljnji otpor”, istaknuli su iz koprivničkog Općinskog državnog odvjetništva.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu usvojila je prijedlog državnog odvjetnika i odredila istražni zatvor protiv 39-godišnjaka zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

čitam...