Pokušaj pljačke banke u Đelekovcu?

12:56h
0
Poslovnica Podravske banke gdje je razbojnik dočekao zaposlenicu // foto: Ivan Brkić

Poslovnica Podravske banke u Đelekovcu u srijedu ujutro vjerojatno je bila na meti pljačkaša. Naime, za sada nepoznata osoba jutros je ispred poslovnice presrela zapolenicu banke te ju je verbalno i fizički napala i navodno od nje zatražila novac.

 

Međutim, hrabra i očito vrlo odlučna zaposlenica Podravske banke uspjela se oduprijeti napadaču, riskiravši na taj način svoj život. Njezin postupak kao da je zbunio napadača koji se potom izgubio u nepoznatome smjeru.

Svakako valja naglasiti kako se poslovnica Podravske banke u Đelekovcu nalazi tik uz glavnu prometnicu, tako da je naguravanje i verbalnu svađu između nepoznate osobe i djelatnice banke vidio prolaznik koji je potom obavijestio policiju.

– Nakon dojave građanina koji je vidio naguravanje, policijski službenici su odmah krenuli na mjesto događaja, a po našem dolasku napadača više nije bilo. Sve što sada znamo je to da je nepoznata osoba, starosti otprilike 50 godina, presrela zaposlenicu banke na parkiralištu te ju je pokušao ponovo ugurati u njezin automobil. Ona se uspijela oduprijeti i nakon toga se napadač izgubio u nepoznatome smjeru. Iako joj je zaprijetio riječima kako uz sebe ima vatreno oružje, ono nije primjećeno, a isto tako ne znamo da li je napadač uopće pokušavao opljačkati banku ili je imao druge namjere. Potraga za njim je u tijeku i nakon što ga nađemo, znat ćemo i više o jutrošnjem napadu – kazao nam je glasnogovornik koprivničke policije Dražen Laljek.

čitam...