Poldrugač i Rogulj produžili ugovore, potpisao Mađar Csizmadia

15:03h
0
potpisi

090616-potpisi-mKapetan Slavena Belupa Dalibor Poldrugač i pouzdani stoper Kaja Rogulj u utorak su na prigodnoj konferenciji za novinare potpisali nove dvogodišnje ugovore.

Na dvogodišnju vjernost obvezao se i mađarski branič Csaba Csizmadia, a prve profesionalne ugovore s koprivničkim prvoligašem potpisali su napadač iz Bjelovara Matija Poredski te vezni igrač iz Križevaca Marin Jakšinić.

Sportski direktor Slavena Rajko Magić predstavio je i četvoricu mladih igrača koji su na početku priprema priključeni seniorskoj momčadi. To su izlazni juniori Goran Bulić, Željko Balen i Siniša Rožman te 20-godišnji Matija Dvorneković.

090616-poldi-m– Iako sam imao i drugih ponuda iz Hrvatske i inozemstva, odlučio sam ostati u Slavenu Belupu, a glavni razlog takve moje odluke je klupska orijentacija na mlade igrače. Vjerujem da im mogu pomoći svojim iskustvom, znanjem i savjetima, stoga preuzimam svu odgovornost. U klubu smo stvorili obiteljsku atmosferu, očekujem da će se svi novi igrači dobro uklopiti i da ćemo i ubuduće ostvarivati dobre igre i rezultate – rekao je Dalibor Poldrugač.