Poldrugač: U Maksimir se idemo nadigravati

11:47h
0

090829-poldi-mDalibor Poldrugač u nedjelju će u Maksimiru kao kapetan predvoditi Slaven Belupo protiv svog bivšeg kluba Dinama. Obje momčadi u derbi kola ulaze s problemima – Slaven nakon neočekivanog domaćeg poraza od Karlovca, a Dinamo poslije remija u Zadru i poraza od Heartsa u Škotskoj.

– Nismo zaboravili igrati nogomet, pokazali smo da to znamo raditi jako dobro. Vjerujem u nas, i ne bih našu trenutnu situaciju nazvao nekakvom velikom krizom, već kratkim lošim razdobljem koje će proći. Već u nedjelju protiv Dinama možemo biti pravi. Bit će jako teško, ali svatko od nas treba pružiti svoj maksimum – naglasio je Dalibor Poldrugač.

O Dinamu ima visoko mišljenje.

– Zaslužili su Europsku ligu ove godine svojom kvalitetom. Imaju široki kadar igrača, već više godina oni su hrvatska momčad broj jedan. U Maksimir se idemo nadigravati, i pokazati da i mi vrijedimo, da je posrtaj s Karlovcem bilo jedno naše slučajno loše izdanje – rekao je ‘Poldi’.

Trener Zlatko Dalić ne može računati na Vručinu, Delića i Čavala, a moguće je da u Zagrebu krene samo s jednim napadačem. No, konačnu će odluku donijeti uoči same utakmice, koja je na rasporedu u 20,15 sati, uz prijenos na HTV 2.

SASTAV (4-2-3-1): Rodić – Csizmadia, Kokalović, Rogulj, Maras – Poldrugač, Šafarić – Purić, Gregurina, Posavec – Jurić.
KLUPA: Pelin, Nynkeu, Bilen, Jakšinić, Poredski, Tepurić, Vojnović.
NEDOSTAJU: Delić, Vručina (ozlijeđeni), Čaval (oporavljenik), Gal, Jambrušić, Papa (nemaju pravo nastupa).