Krvavi čin

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje ubojstva Mirka Topolovčana, osumnjičena supruga trenutno je u bolnici

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva protiv osumnjičenice podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

15:05h
0
Pokušaj ubojstva u Budančevici
S mjesta nesretnog događaja // Foto: Matija Gudlin

Policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke proveli su kriminalističko istraživanje nad Ksenijom Topolovčan (30) godine zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva, obavijestili su nas iz policije ne navodeći identitet oaumnjičene.

Sumnja se da je jučer, 9. travnja, oko 19 sati u Budančevici, u obiteljskoj kući u Budrovačkoj ulici, nakon verbalnog i fizičkog sukoba kuhinjskim nožem zadala ubodnu ranu suprugu rođenom 1979. godine. Oštećeni je prevezen u koprivničku bolnicu, gdje je od zadobivenih ozljeda preminuo.

Osumnjičena je uhićena na mjestu događaja, a bila je pod utjecajem alkohola od 2,60 promila. Očevid su izvršili policijski službenici Policijske uprave koprivničko–križevačke.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva protiv osumnjičenice podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Ksenija je, neslužbeno doznajemo, smještena na odjelu psihijatrije koprivničke bolnice, u svojstvu uhićene osobe, a nakon istražnog ročišta, ako će joj biti određen pritvor, bit će sprovedena ravno u istražni zatvor uz pratnju pravosudne policije.

Naložena je obdukcija tijela pokojnog Mirka Topoločana.

čitam...
Loading...