jezivo

Policija je upravo objavila stravične detalje ubojstva u Koprivnici, Alojz je Slavicu izbo oštrim predmetom

Očevidom je rukovodila županijska državna odvjetnica u Varaždinu. 

15:28h
0
ubojstvo, Omladinska ulica
Foto: Red Ring Production/Mateo Alečković

Policijska uprava koprivničko-križevačka upravo je objavila detalje kriminalističkog istraživanja, nakon stravičnog ubojstva u Koprivnici.


– Policijski službenici Policijske uprave koprivničko – križevačke proveli su kriminalističko istraživanje nad 83 – godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva.

Sumnja se da je osumnjičenik, jučer,  14. listopada, u jutarnjim satima u Koprivnici u Omladinskoj ulici u obiteljskoj kući oštrim predmetom zadao više ubodno-reznih rana bivšoj 79-godišnjoj supruzi, od kojih je na mjestu preminula.

Očevidom je rukovodila županijska državna odvjetnica u Varaždinu.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teškog ubojstva protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku – stoji u policijskom izvješću.

Podsjetimo, Koprivnicu je jučer potreslo stravično ubojstvo u obitelji Mazurek, a Alojz i Slavica, bivši supružnici, već se godina svađaju zbog imovine, odnosno kuće.

Jučerašnja je svađa završila tragično za Slavicu, kojoj je Alojz oštrim predmetom zadao više ubodnih rana po tijelu.

Policija je na mjesto događaja stigla u poslijepodnevnim satima, a nepoznanica je što se od jutra do tada događalo u kući Mazurekovih, no ono što neslužbeno znamo je da on nije zvao policiju.

čitam...