Policija: Nadica Gregar izvršila je samoubojstvo vješanjem

08:59h
0
Ilustracija

Nadica Gregar (48), koja je u nedjelju pronađena mrtva u stanu svoje majke u Đurđevcu, izvršila je samoubojstvo. Koprivničko-križevačka policijska uprava izvijestila je u utorak prije podne nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kako je 48-godišnja žena u nedjelju, 27. travnja, između 8.30 i 10.30 sati u stanu u Đurđevcu u Ulici Tina Ujevića izvršila suicid vješanjem.

Mrtvo tijelo pronašli su 73-godišnja majka i 45-godišnji brat, koji su izmijenili mjesto događaja, na način da su premjestili mrtvo tijelo. Sredstvo izvršenja su sakrili, te su ga naknadno pronašli policijski službenici.

Danas je obavljena obdukcija nad mrtvim tijelom, dok se kao uzrok smrti navodi vješanje. Time su ujedno otklonjene sumnje da je riječ o ubojstvu.

O svemu poduzetom policijski službenici podnijet će izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Varaždinu.

Kako je izvijestio Podravski list u broju od ponedjeljka, Nadica Gregar bila osumnjičena za pronevjeru, jer je navodno iz kase uzajamne pomoći u koprivničkoj ispostavi Hrvatskih šuma gdje je radila, neovlašteno uzela oko 300 tisuća kuna. Riječ je o novcu iz radničke štednje.