pune ruke posla

Policija pronašla kradljivca (52) KTM-a iz poslovne zgrade kod Hollywooda, novi bicikl nestao iz dvorišta kuće na Vinici

Jedan slučaj je uspješno riješen, a drugi je odmah otvoren i potraga je u tijeku

09:58h
0
lokot   mg
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Prije otprilike desetak dana pisali smo o krađi bicikla kod koprivničkog Hollywooda, odnosno u Ulici Josipa Vargovića. Ukraden je bio KTM vrijedan oko 5000 kuna, a nestao je u jutarnjim satima iz poslovne zgrade, unatoč tome što je bio zaključan.

Policija nas je jutros obavijestila da je slušaj uspješno riješen. Naime, dovršena je kriminalistička istraga nad 52-godišnjakom sa šireg koprivničkog područja, kojeg se sumnjiči za ovo nedjelo.

Kako kažu, bicikl je pronađen i bit će vraćen vlasnici, a zbog sumnje u počinjenje kaznenog dijela krađe, protiv 52-godišnjaka je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Međutim, policiju čeka novi posao s kradljivcima bicikla, jer je jučer prijavljena nova krađa. Ova se dogodila u Ulici Josipa sirutke, koja se nalazi u blizini škole, odnosno vrtića na Vinici. Vlasnik je pojasnio kako je bicikl ‘dobio krila’ između 2. i 3. kolovoza, a ukraden je iz dvorišta. Pritom je oštećen za nekoliko tisuća kuna.

Policija je već u potrazi na nepoznatim počiniteljem i otuđenim biciklom.