VELIKE BROJKE

Policija prošlog tjedna u županiji provodila pojačani nadzor brzine kretanja, zabilježili čak 620 prekršaja

Najveća izmjerena brzina kretanja zabilježena je u subotu u Budančevici. Vozač je osobnim automobilom upravljao krećući se brzinom od 134 kilometara na sat, iako je brzina kretanja vozila ograničena na 70 kilometara na sat.

12:46h
0
Ilustracija // Foto: Sanjin Bojić

Na području Policijske uprave koprivničko-križevačke od 19. do 25. travnja proveden je pojačani nadzor brzine kretanja vozila.

Tijekom pojačanog nadzora sankcionirano je ukupno 620 prekršaja, od čega je njih 370 bilo vezano uz brzinu kretanja vozila. Po stupnjevima prekoračenja dopuštenih brzina kretanja u naselju, najviše je sankcionirano prekoračenja brzine kretanja od 20 do 30 kilometara na sat (167), a potom od 10 do 20 kilometara na sat (162) i od 30 od 50 kilometara na sat (36).

MARKETING EPODRAVINA.HR

Najveća izmjerena brzina kretanja zabilježena je u subotu, 24. travnja, u 9.04 sata u Ulici Stjepana Radića u Budančevici. Vozač je osobnim automobilom upravljao krećući se brzinom od 134 kilometara na sat, iako je brzina kretanja vozila u spomenutoj ulici ograničena na 70 kilometara na sat.

Ističu i vozača koji je u petak, 23. travnja, u 7.19 sati u Ulici Stjepana Radića u Reki upravljao osobnim automobilom krećući se brzinom od 124 kilometara na sat, iako je brzina kretanja vozila ondje ograničena na 70 kilometara na sat.

Tijekom provođenja pojačanog nadzora zabilježene su tri prometne nesreće uslijed neprilagođene brzine, od čega jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.

čitam...