SLUČAJ PARKINGA

Policija se oglasila, evo što se zaista dogodilo u sukobu u kojemu je sudjelovao napadač Slaven Belupa

U sukobu su sudjelovali 31-godišnji Ejupi te 32-godišnji i 53-godišnji muškarac.

09:05h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Jučerašnji dan obilježila je informacija kako je nogometaš Slaven Belupa, Muzafer Ejupi, sudjelovao u fizičkom sukobu koji se dogodio u Koprivnici. Koprivnički prvoligaš izdao je priopćenje koje možete pročitati ovdje, a Policijska uprava koprivničko-križevačka upravo objavila neke informacije proizašle iz kriminalističkog istraživanja koje se i dalje provodi.

Podsjetimo, u sukobu su sudjelovali 31-godišnji Ejupi te 32-godišnji i 53-godišnji muškarac.

– Poduzetim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je u srijedu 25. rujna, oko 19.40 sati u Koprivnici u Ulici Antuna Nemčića na parkiralištu nakon verbalnog sukoba, 53-godišnjak s koprivničkog područja metalnom šipkom udario u predjelu glave 31-godišnjeg državljana Sjeverne Makedonije, a potom zadao nekoliko udaraca šipkom po tijelu osumnjičenom 32-godišnjaku – stoji u izvještaju PU.

Također, navode kako je osumnjičeni 32-godišnjak braneći se uzeo metalnu šipku od 53-godišnjaka, udarivši ga istom po glavi i tijelu.

Najstariji sudionik zadobio je teže tjelesne ozljede, dok su preostala dva muškarca lakše ozlijeđeni.

– Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teške tjelesne ozljede protiv osumnjičenog 32-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku, dok se na okolnosti događaja provodi daljnje kriminalističko istraživanje nad 53-godišnjakom – navode iz policije.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW