Pukla mu petarda u ruci

Policijski inspektor: Neću ništa komentirati, dobro sam

11:30h
0
Romano Vaupotić // Foto: Arhiva ePodravina.hr
Romano Vaupotić // Foto: Arhiva ePodravina.hr

Nije bilo nikakvih velikih amputacijskih zahvata. Oštećen je vrh kažiprsta desne šake. To je očišćeno i sanirano. Iako je u ranom postoperacijskom tijeku, oporavak je uredan, stoga sam ga pustio na kućnu njegu, rekao je Wajih Hammoud, voditelj Odsjeka za vaskularnu i plastičnu kirurgiju.

Romano Vaupotić, voditelj službe kriminalističke policije koprivničko-križevačke, jučer, u utorak, pušten je kući iz koprivničke bolnice.


Podsjetimo, u novogodišnjoj noći Vaupotić je hitno prebačen u bolnicu zbog ranjavanja petardom koja mu je eksplodirala u ruci jer ju je prekasno bacio.

– Dobro se osjećam. Došao sam doma i slijedi mi oporavak – rekao je Vaupotić, ali detalje oko nesreće nije želio iznositi.

Mladen Vuljak, predstojnik koprivničkog Centra za hitnu medicinu, rekao je da je Vaupotić zaprimljen na njihov odjel s ozljedom šake i hitno prebačen na operaciju.

– Nije bilo nikakvih velikih amputacijskih zahvata. Oštećen je vrh kažiprsta desne šake. To je očišćeno i sanirano. Iako je u ranom postoperacijskom tijeku, oporavak je uredan, stoga sam ga pustio na kućnu njegu – kazao je Wajih Hammoud, voditelj Odsjeka za vaskularnu i plastičnu kirurgiju.

Objasnio je kako se nada da će funkcionalni nalaz biti odgovarajući jer se radi o mladom čovjeku. Vaupotiću predstoje kontrole svaki drugi dan.

čitam...