POD PLATFORMOM "DOSTA PLJAČKE"

Pomirili se Pernar i Vilibor Sinčić, idu zajedno na izbore: Plenković i tajna društva htjeli bi da se glođemo do sudnjeg dana

Maloprije je objavljen video njih dvojice kojim poručuju da ponovno rade zajedno.

18:16h
0
Foto: Matija Gudlin
Ivan Vilibor Sinčić i Ivan Pernar // Foto: Matija Gudlin

Ivan Pernar i Ivan Vilibor Sinčić prošle su godine, nakon međusobno svađe, krenuli različitim političkim putevima. No, da bi se mogli ponovno ujedniti slutilo je nakon jučerašnje Pernarove objave na Facebooku.

– Griješili smo jedni i drugi, žao mi je što sam ga nazvao izdajnikom i masonom, kada bih to o njemu mislio, ne bih mu danas pružio ruku. I dalje vjerujem u njegove dobre namjere i u njega kao osobu. Vjerujem da je i s njegove strane isto. Pozivam ga da pređe preko svih loših stvari koje su se uslijed neiskustva dogodile, da sjednemo za stol i zajedno izgradimo platformu koja će se suprotstaviti kriminalu HDZSDP-a. Ono što nas je vezalo sve ove godine, veće je od onoga što nas je razdvojilo – pisao je jučer Pernar.

Čini se kako je Sinčić “prešao preko svih loših stvari koje suse uslijed neisksutva dogodile.” Naime, maloprije je objavljen video njih dvojice kojim poručuju da ponovno rade zajedno.

– Sretan sam da smo danas ovdje zajedno jer smo zajedno trebali biti cijelo ovo vrijeme. Žao mi je što smo se razišli na našem političkom putu, ali sam sretan da smo se ponovno spojili. Ono što bi Plenković, bankari i tajna društva htjeli jest da se ja i ti na osobnoj razini glođemo do sudnjega dana te da ne dođe do pomirenja i zajedništva. Međutim, želim razočarati sve one koji su mislili da ćemo na izbore ići jedan protiv drugoga. Želim razočarati sve one koji su vjerovali da do pomirenja ne može doći. Želim razočarati sve one koji su mislili da će priča, koja je po mojem sudu bila jako lijepa, stati i neće se nastaviti. Današnjim danom otvaramo novo poglavlje, ne samo u odnosima među nama, već općenito na političkoj sceni – govorio je Pernar, a potom je Sinčić odgovorio.

– Drago mi je da si shvatio da obračun na osobnoj razini ne vodi nikamo. Prihvaćam ispriku, bilo je grešaka na obje strane. Hrvatska nema vremena, čeka nas teška jesen. Bilo kakav sukob baca u vodu sav naš dugogodišnji rad. To se ne smije dozvoliti. Pružam ti ruku da budeš dio platforme Dosta pljačke – zaključio je Sinčić.

Inače, Dosta pljačke naziv je političke platforme koju čine Živi zid i Promijenimo Hrvatsku.

čitam...