UDRUGA VOLONTERA PODRAVKE PULS APELIRA

Pomozimo Ivani Ivančan prikupiti sredstva potrebna za terapiju u liječenju teške bolesti

Jedan ciklus terapije košta je 5.155,66 eura. Dosad je primila 2 ciklusa od ukupno 4, nakon čega slijedi procjena zdravstvenog stanja i kreira se daljnji plan liječenja.

14:45h
0
Ivana Ivančan, Foto // Udruga volontera Podravke PULS

Udruga volontera Podravke – PULS apelira na sve ljude dobre volje da pomognu Ivani Ivančan, tehnologinji proizvodnje u Podravki.

Ivanina priča, nažalost nije ni ljubavna ni poslovna, nego puna zdravstvenih problema, a počela je još 2006. godine kada su počeli njeni problemi s jetrom. Tada joj je dijagnosticiran primarno sklerozirajući kolangitis, relativno stabilna bolest koja se pratila do 2014. kada se razvila upala žučnih vodova i posljedično sepsa.

– Značajniji problemi krenuli su opet 2019., da bi nakon gomilu pretraga i terapija, sve ukazalo na rijedak i kompliciran slučaj karcinoma u području žučovoda. S obzirom na neobičnost slučaja, nema puno mogućnosti za liječenje. Zbog metastaza, opcije više nisu niti operacija, niti transplatacija jetre niti zračenja te je nakon brojnih pokušaja koji nisu dali rezultate, u Hrvatskoj izgubila svaku nadu – stoji u priopćenju Udruge PULS.

Velike šanse za oporavak Ivana je pronašla u Njemačkoj gdje se trenutno liječi u Praxisgemeinschaft fur Zelltherapije i gdje prima imunoterapiju s dendritičkim stanicama. Jedan ciklus terapije košta je 5.155,66 eura. Dosad je primila 2 ciklusa od ukupno 4, nakon čega slijedi procjena zdravstvenog stanja i kreira se daljnji plan liječenja.

Svaki odlazak na terapiju iziskuje velike novčane izdatke koje joj je sve teže financijski pokriti. S obzirom da bi ponovno na terapiju trebala u siječnju i da za taj odlazak više nema novaca, došlo je vrijeme kad joj treba pomoć drugih.

Svi koji želite pomoći Ivani, sredstva možete uplatiti na Ivanin žiro račun:

Ivana Ivančan, IBAN HR2823400093103605517, s naznakom „Donacija za zdravstvene potrebe“. Model i poziv na broj nije potreban (ako vas ipak traži da bi prošla uplata, upišite samo model HR99).

– I najmanja uplata može učiniti razliku i donijeti Ivani najljepši poklon koji je za Božić mogla poželjeti. Ovim putem u Ivanino ime zahvaljujemo svima željnima pomoći – poručili su iz Udruge PULS.