Pomozimo Stelli (2) // Djevojčica boluje od leukemije i treba sterilnu sobu

09:59h
0

Mala Stella treba našu pomoć // Foto: Podravski listDvogodišnja Stella Kufner iz đurđevačkog prigradskog naselja već se četiri mjeseca bori s opakim bolestima, rakom limfnih čvorova i leukemijom, objavio je Podravski list.


U objavljenom teksu stoji i kako se hrabra djevojčica liječi u KBC-u Rebro, gdje prima petu po redu kemoterapiju, ali su liječnici zadovoljni Stellinim oporavkom.

– Za stabilizaciju zdravstvenog stanja Stella mora proći šest kemoterapija, a od kada joj je dijagnosticirana bolest, kod kuće je bila svega tri dana. Zasad dobro podnosi kemoterapije i liječenje te se nadamo da će nakon šeste kemoterapije, koju će primati do kraja veljače, stanje biti stabilno te da ćemo konačno svi doći kući – izjavila je za Podravski list Stellina majka Adrijana.

Kako bi se Stella mogla vratiti kući, za nju treba urediti tzv. sterilnu sobu, no njeni roditelji ne rade te bi im dobro došla pomoć, bilo u materijalu ili u novcu. Svi ljudi dobra srca mogu kontaktirati majku Adrijanu na broj mobitela 091/788-6734 te dogovoriti s njom što bi im trebalo ili pak prema svojim mogućnostima mogu uplatiti novac na Stellin žiro račun za donacije broj HR4724020063102564261.

čitam...