Transfer u zadnji čas?

Ponajbolji igrač Slaven Belupa na pragu prvoligaša s Drave za više od 4 milijuna kuna?

Osijek mora popuniti obmrambenu liniju, Lukić je otišao u Bragu, a na posudbu je doveden nekadašnji kapetan splitskog Hajduka Goran Milović.

10:25h
0
Nk Slaven Belupo - Nk Rijeka
Foto: Ivan Brkić

Proljetni dio prvenstva HNL je krenuo, Slaven je startao bodom u Zaprešiću na teškom terenu, a iako je prijelazni rok pri kraju, kuloarskim pričama nikad kraja. Pogotovo ako je riječ o ponajboljem igraču Farmaceuta, mladom braniču Nikoli Katiću. Ovaj puta radi se o mogućem transferu u Osijek koji se ozbiljno uzdigao otkad je u njega ušao mađarski kapital.

Kako navodi Glas Slavonije, sportski direktor Osijeka je u Koprivnici i radi na dovođenju Katića.

– Navodno je sportski direktor NK Osijek Alen Petrović dobar dio jučerašnjeg dana proveo u Koprivnici pregovarajući sa Slaven Belupom oko Katića. Ne treba podsjećati kako su bijelo-plavi već istraživali mogućnosti za angažman tog 194 centimetra visokog igrača, ali tada su Koprivničanci izvjesili milijunski odštetni zahtjev – prenosi Glas Slavonije.

Osijek mora popuniti obmrambenu liniju, Lukić je otišao u Bragu, a na posudbu je doveden nekadašnji kapetan splitskog Hajduka Goran Milović.

– Za očekivati je kako će Koprivničani omekšati svoj stav oko odštete. Slično je bilo i kada se pregovaralo za Muzafera Ejupija. Slaven Belupo je i tada pristao spustiti odštetni zahtjev, pa se posao na kraju realizirao. Sada se nagađa kako će za Katićev dolazak u Gradski vrt Osječani trebati platiti odštetu od 600.000 eura. Navodno je samo pitanje trenutka kada će NK Osijek objelodaniti da je angažirao još jedno zimsko pojačanje – stoji u Glasu Slavonije.

Nikola Katić nije bio dostupan za komentar u vrijeme pisanja objave, a hoće li Slaven inkasirati još nekoliko milijuna kuna u klupsku blagajnu i prodati najboljeg igrača, ili će Katić ostati do ljeta u Koprivnici, vidjet ćemo u naredna dva dana. Katić je već bio povezivan i sa moskovskim Spartakom te splitskim Hajdukom, tako da treba pričekati da stvari postanu službene. Ugovor ima do ljeta 2021. godine.

Loading...