društvene mreže

Ponude Badrićki i Severini frcaju sa svih strana: Cure, dođite nam pomoći kopati krumpir

Uskoro su se društvene mreže rasplamsale te su poljoprivrednici iz okolice Osijeka, Zagreba i Zadra počeli nuditi pjevačicama angažmane na svojim poljoprivrednim zemljištima.

15:01h
0
Koncert Nina Badrić
Foto: Mateo Alečković

Poljoprivrednici na društvenim mrežama pozivaju pjevačice da im se jave za sezonski posao s obzirom da nemaju koncerata. Berbe su počele, polja su puna, posla ima kao u priči, pišu 24sata.


– Evo, za nekoliko dana vadimo krumpir u okolici Bjelovara, pa pozivam Ninu, Severinu i ostale estradnjake koji su uzeli pomoć od 4000 kuna da dođu prisnažiti u polje – stoji u ciničnoj objavi na društvenim mrežama koju je napisala osoba pod imenom Zrinka Gracan.

Revoltirana čitateljica ili čitatelj, jer 24sata nije uspio do zaključenja broja stupiti u kontakt s navodnom poljoprivrednicom, upozorila je pjevačice da im ne bi preporučila da se u polju “nacrtaju” u skupocjenim haljinama. Uskoro su se društvene mreže rasplamsale te su poljoprivrednici iz okolice Osijeka, Zagreba i Zadra počeli nuditi pjevačicama angažmane na svojim poljoprivrednim zemljištima.

 Naime, danima ne jenjavaju rasprave dijela glazbenika koji se teško nose s posljedicama koje je ostavila kriza uzrokovana pandemijom korona virusa. Koncerti se zakazuju višestruko manje nego lani pa je nedavno Nina Badrić šokirala izjavom kako je spremna izaći na ulicu i prosvjedovati jer mjesecima nije mogla zarađivati od nastupa.

Dio obožavatelja i kolega pokazali su suosjećanje s Nininim vapajem, ali dio je pjevačicu podsjetio kako dobiva dio zarade i mimo nastupa te su joj poručili da pretjeruje s istupima. Severina se još javno nije žalila iako je odradila samo jedan koncert.

čitam...