Popratni sadržaji na Šuš 0. micro festu

10:24h
0
Sara Renar

Šuš 0. micro fest održava se ovog vikenda, 6. i 7. lipnja, u varaždinskom baru Elephant, a organizator je Šuškavac kolektiv. Na malom festivalu glazbe i druženja, nastupit će dvadesetak mladih DJ-a i glazbenika s područja sjeverne Hrvatske, a zvijezde festivala su mlada kantautorica Sara Renar te Ohnokono, koprivnički glazbenik i bivši bubnjar Overflowa.

Program će početi u petak navečer u baru Elephant, a nastavit će se u subotu poslijepodne na otvorenom u krugu Elephanta do duboko u noć. Dnevne ulaznice po cijeni od 20 kuna su u prodaji u baru, a broj im je ograničen na 200 ulaznica po danu.

Svaki posjetitelj festivala bit će dočekan prigodnim shooterom dobrodošlice, a svaki 40. bit će nagrađen festivalskom majicom ili torbom. Također, po promotivnim cijenama moći kupiti i mali zalogaji, klipići, pizze i sendviči. Šuškavci će ambijent Elephanta prilagoditi festivalskom duhu, a posjetitelji koji žele mogu se prepustiti vještim i kreativnim rukama članice kolektiva koja će i njih „ukrasiti” šljokicama i zvijezdicama.

– Stvorili smo ideju micro festa, dobra koje se temelji na zajedništvu i povezivanju kroz kreativnost. Ne postoji stroga kategorizacija glazbenog žanra, a time ni profila sudionika. Veseli nas što smo u proces uključili ne samo talentirane glazbenike, već i kreativce iz područja likovnih umjetnosti, fotografije, grafičkog dizajna, dizajna rasvjete i glazbene produkcije – kažu organizatori Šuš 0. micro festa te pozivaju sve da im se pridruže.