Novi početak

Portal ePodravina.hr sretnoj čitateljici daruje totalni božićni makeover

14:30h
0
Ilustracija // Foto: Ingimage

Ukoliko vam nabrojano zvuči primamljivo, a ne znamo kojoj dami ne bi, požurite popuniti svoju prijavnicu i prepustite se rukama stručnjaka te tetošeni, glamurozni i samopouzdani u velikom stilu uđite u 2017. godinu.

Nakon makeovera koji je vaš omiljeni portal povodom svog rođendana poklonio svojoj čitateljici Heleni Mlinarić, odlučili smo ponoviti isto za nadolazeće blagdane te našu čitateljicu nagraditi uljepšavanjem za božićne i novogodišnje blagdane.


Ovaj put makeover selimo u Križevce te vjerujemo, nakon ogromnog interesa koji je prošli put iskazalo više od 1000 žena, da ni za nove pružatelje usluga uljepšavanja, interes neće biti ništa manji.

Proces će biti otprilike isti, tako da sretnu dobitnicu za božićne blagdane očekuje nova frizura i make up, uređenje noktiju te nova odjeća i torbica. 

Frizerski studio Kosa u Ulici kralja Tomislava pruža sve vrste frizerskih usluga i šminkanja te će sretnoj dobitnici ugoditi u željama i njen novi izgled, uz pokoju sugestiju, prilagoditi njenoj viziji.

Za njegu ruku i noktiju zadužen Beauty Centar Hands iz Matije Gupca 25, od samih početaka posluje kao medicinsko-kozmetički centar gdje klijenti na jednom mjestu mogu napraviti sve potrebno za održavanje zdravlja, ljepote i duha.

Također, dama će birati hoće li se na njenim noktima primijeniti gel i akril tehnika, trajni lak na prirodnim noktima, estetska manikura, ili pak, nail art poput glitter designa ili 3D.Osim toga, Beauty Centar Hands izvodi devet tehnika masaže, anticelulitne programe, tretmane lica, lifting, presoterapiju, vakum terapiju, vibroterapiju, mišićnu stimulaciju, kavitaciju, ekstenzije trepavica i drugo.

Što će obući i koju torbicu uz to kombinirati dobitnica će odlučiti u Boutique Lu Lei na Trgu Antuna Nemčića 6. Birat će među velikim izborom svečanih i casual modnih kombinacija odjeće, obuće te nakita i kožne galanterije.

Ukoliko vam nabrojano zvuči primamljivo, a ne znamo kojoj dami ne bi, požurite popuniti svoju prijavnicu i prepustite se rukama stručnjaka te tetošeni, glamurozni i samopouzdani u velikom stilu uđite u 2017. godinu.

čitam...