Povodom Valentinova

Portal ePodravina i pet restorana Podravine i Prigorja časte vas romantičnim večerama

Omogućavamo vam da svoju bolju polovicu iznenadite ovim romantičnim izlaskom prijavom na dva načina - ili popunjavanjem obrasca ili prijavom sebe i partnera na našoj Facebook stranici.

18:30h
0
Ilustracija // Foto: ingimage.com

Bliži se taj dan u godini za sve zaljubljene parove, koji žele na poseban način proslaviti svoju ljubav, pa malo iskočiti iz dnevne rutine i užurbanosti te se izvesti i počastiti.

Prijaviti se možete i ako niste zaljubljeni ili to tek planirate biti pa želite nekog posebnog u vašem životu izvesti na večeru.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Vaš omiljeni portal ePodravina, tim vam povodom, uz pomoć restorana diljem Podravine i Prigorja, poklanja večere za dvoje i to na samo Valentinovo.

Restorani u Koprivnici, Križevcima, Đurđevcu, Ludbregu i općini Pitomača za vas imaju posebnu valentinovsku ponudu te će svaki od njih po jedan par počastiti romantičnom večerom za dvoje.

Jedan on njih je Restoran Tena u Pitomači koji djeluje u okviru istoimenog Caffe & Disco bara na adresi Ljudevita Gaja 23. Ovu se subotu zaljubljeni mogu i rasplesati uz Tamburaški sastav Svirci moji na nezaboravnoj tamburaškoj večeri.

Ugodan ambijent restorana Tena u Pitomači

Večerom za dvoje na Dan zaljubljenih vas časti i Capronca pub u centru Koprivnice, gdje će večer biti popraćena živom glazbom. Pub je mjesto idealno za opuštanje i zabavu uz dobru muziku, odlično craft pivo te vrhunski pripremljena jela s roštilja.

Uštipci u kajmaku s bogate ponude Capronca Puba

U đurđevačkom restoranu Stari grad cijeli je mjesec u znaku ljubavi s posebnim menijem za parove, uz prethodnu najavu. Dan zaljubljenih bit će rastegnut od prethodnog vikenda do samog Valentinova, koji obuhvaća tematski meni za dvije osobe u vrijednosti 120 kuna, pjenušac dobrodošlice te čokoladnu fontanu koja će biti prezentirana gostima uz švedski stol s raznim kolačima. Sve to besplatno za sretni dobitnički par.

Stari grad Đurđevac // Foto: Matija Gudlin

Romantičnom večerom časti i Pivnica Mejaši na samom ludbreškom Trgu Svetog Trojstva, uređena u autohtonu stilu zagorskoga duha koja svakodnevno nudi velik izbor pizza iz krušne peći te vrhunska jela s roštilja na drvenom ugljenu.

Savršen ambijent u Pivnici Mejaši

Sretan par u Križevcima osladit će se u Calypsu na adresi Ul. Ivana Zakmardija Dijankovečkog 5. Restoran u obliku originalnog menija nudi jela od ribljih, preko fusion kuhinje s elementima kineske i američke hrane te tortilla-wrapova, pa do velikog izbora jela od svinjetine.

Meni za prste polizati u Calypsu

Omogućavamo vam da svoju bolju polovicu iznenadite ovim romantičnim izlaskom prijavom na dva načina – ili popunjavanjem obrasca ili prijavom sebe i partnera na našoj Facebook stranici.

 

čitam...