Koren, Tucaković, Lacković i Švaco

Na portalu ePodravina.hr putem prijenosa uživo pratite prvo veliko sučeljavanje četiriju kandidata za župana

Sučeljavanje počinje u srijedu u 18 sati, možete ga pratiti putem prijenosa uživo na portalu ePodravina.hr, na Facebook stranici portala, a cijelo sučeljavanje objavit ćemo i u članku na našem portalu.

15:42h
0

Portal ePodravina.hr sprema prvo veliko sučeljavanje kandidata za župana Koprivničko-križevačke županije.

Svoj dolazak potvrdila su nam sva četiri kandidata, aktualni župan Darko Koren (Mreža), SDP-ov Slavko Tucaković, te nezavisni Željko Lacković i Mladen Švaco.

Sučeljavanje počinje sutra, u srijedu, u 18 sati, možete ga pratiti putem prijenosa uživo na portalu ePodravina.hr, na Facebook stranici portala, a cijelo sučeljavanje objavit ćemo i u članku na našem portalu.

Kandidati za župana odgovarat će na pitanja o svim aktualnim županijskim temama, imat će pravo na jednu repliku po pitanju, a na kraju će kratko odgovoriti na neformalna blic pitanja.

Pitanja će se dotaknuti svih važnih tema koje se tiču Koprivničko-križevačke županije, od gospodarstva, zdravstva, školstva, Piškornice do turizma i sporta.

Ako još ne znate kome ćete dati svoj glas, možda vam sučeljavanje pomogne u odluci.

Pozivamo sve naše čitatelja da se pridruže te na portalu ili Facebook profilu komentiraju njihove odgovore, bilo kritikom, bilo pohvalom.

Uskoro donosimo i sučeljavanje svih kandidata za gradonačelnike Koprivnice, Križevaca i Đurđevca koji već odgovaraju na postavljena pitanja, a njihove ćemo odgovore objaviti na portalu ePodravina.hr.

 

 

čitam...