Posavec napustio rukometaše Koprivnice: Nema smisla kad na trening dođu tri ili četiri igrača

11:50h
0
110809-posavec

Miroslav Posavec izgubio je strpljenje te je najavio kako u novoj sezoni nema namjeru voditi rukometaše Koprivnice u Trećoj HRL-sjever.

– Takvu sam odluku donio nakon završetka prošle sezone. U klubu su mi rekli da će me još pozvati na razgovor, ali za nerad nisam zainteresiran – rekao je Posavec.

MARKETING EPODRAVINA.HR

Već dulje vrijeme muški je rukomet u Koprivnici u velikim problemima, a seniori su prošle godine ispali iz Druge lige. Financijski su problemi konstanta, uprava ne može pronaći sponzore, pa se igračima ne isplaćuje ni simbolična naknada.

Mnogi su otišli, a dvojica ponajboljih, Mario Lorber i Mišo Zrakić, prešli su u križevački KTC.

– Shvaćam da igrači imaju i svojih privatnih obveza i da u klubu nema novca, ali na treninge je dolazio premali broj igrača da bi se bilo što ozbiljno moglo raditi. Kad vam se na treningu pojave trojica ili četvorica igrača, to ne vodi ničemu. Zato sam podnio izvještaj upravi i zahvalio na suradnji – objasnio je Posavec.

Iz kluba nema nikakvih konkretnih informacija, kadar s kojim će se krenuti u novu sezonu je potpuna nepoznanica. Iako se po gradu pričalo da bi se neki bivši igrači mogli vratiti u klub, zasad to nitko nije potvrdio.

– O svemu ćemo odlučiti tijekom sljedećeg tjedna, kad ćemo imati sastanak uprave kluba i prvo okupljanje seniorske momčadi. Zasad u vezi igrača i trenera još ništa nije potvrđeno, sve ćemo znati kad održimo prvu prozivku – rekao je Filip Šalamon, tajnik RK Koprivnice.

čitam...