špancirfest

Posjetitelje očekuje vrhunska gastro i vinska ponuda

Bit će tu i Vinski grad smješten u dvorištu predivne varaždinske palače Sermage. Posjetitelji če svaki dan festivala u vremenu od 11 do jedan sat ujutro moći uživati u okusima vrhunskih vina iz Hrvatske te Slovenije i Mađarske.

15:23h
0
Vrhunska ponuda vina iz Hrvatske, Slovenije i Mađarske očekuje posjetitelje

Kraljevska zona Špancirfesta ove je godine priredila pravo kulinarsko iznenađenje. Atraktivna lokacija uz zidine Staroga grada u svojem će jedinstvenom ambijentu ugostiti jednog od najvećih domaćih gastro stručnjaka- Renéa Bakalovića.

On je samo za ovu priliku osmislio posebni meni što će sa svojim timom pripremati u show cooking formatu svakoga dana i to pred očima posjetitelja.

U ponudi će biti i roastbeef špikan špekom te premazan muštardom, Špancir tartar, medaljoni od bifteka, zabatak piceka i purice na roštilju al mattone, ražnjić od tri male kobase, Špancir de luxe gulaš i mnogobrojni umaci od domaćeg kečapa i majoneze od bućinog ulja do mljevenih bućinih preprženih koštica s češnjakom te pesta s dimljenim sirom. Slatki meni uključuje praline s tartufima i voće u žestici s finim keksićima.

Špancirfest u Varaždinu

Kraljevska zona ponudit će i najbolje street food delicije vodećih domaćih kulinarskih radionica kao što su Bistro 75, Green Point i Catering Kvatrić, dok će međunarodne boje žestoko braniti sve popularnija venecuelanska arepa te simpatični Tutač s nizozemskim mini palačinkama poffert.

Za žeđ će biti zadužena Carlsberg pivnica s 15 vrsti piva te vina svih hrvatskih regija.

Kraljevska zona otvorena je svakog dana od 10 sati ujutro do 2 sata iza ponoći te petkom i subotom do čak četiri sata ujutro.

Bit će tu i Vinski grad smješten u dvorištu predivne varaždinske palače Sermage.

Posjetitelji če svaki dan festivala u vremenu od 11 do jedan sat ujutro moći uživati u okusima vrhunskih vina iz Hrvatske te Slovenije i Mađarske.

čitam...
Loading...