Treća HNL Istok

U posljednjem jesenskom kolu Zeleni bez pravog trenera dočekuju Slavoniju, Tucaković: Pobjedom bi se zahvalili treneru Čeki

prvenstvo ide dalje, a vršitelji dužnosti trenera u posljednjem kolu obavljat će kapetan Bojan Tucaković i dosadašnji pomoćni trener Alen Marošević.

12:14h
0
NK Koprivnica - NK Bjelovar
Bojan Tucaković ponovno se vraća u stari dres // Foto: Mario Kos

Županijska i Četvrta liga su završile, dok Koprivnica ovog vikenda igra 15. kolo, posljednje jesensko kolo Treće HNL Istok. Zeleni iza sebe imaju sjajnu sezonu koju trebaju zapečatiti dobrim rezultatom protiv jedanaeste Slavonije. Ovog tjedna klub je napustio trener Omrčen-Čeko koji je s Krunom Jurčićem otišao u Saudijsku Arabiju. Kako kruže priče, bila je to ponuda kojom se osigurava egzistencija.

Ipak, prvenstvo ide dalje, a vršitelji dužnosti trenera u posljednjem kolu obavljat će kapetan Bojan Tucaković i dosadašnji pomoćni trener Alen Marošević. U Koprivnicu u nedjelju stiže ekipa Slavonije koja se ipak ponajviše oslanja na domaći teren.

– Mogu reći da ekipa cijeli tjedan marljivo trenira i spremni ćemo dočekati nedjeljnu utakmicu. Još od ranije nedostaju Jajalo, Novak i Srpak, dok su svi ostali spremni.Želimo na pozitivan način završiti ovu sezonu i to bi bio najbolji način da zahvalimo treneru Čeki na dosadašnjem radu koji je napravio u Koprivnice, te da zahvalimo vjernim navijačima. Isto tako, pobjedom bi ostali u gornjem dijelu ljestvice, tamo gdje je i mjesto ovoj ekipi – rekao je kapetan i v.d. trenera Bojan Tucaković.

Koprivnica se nalazi na četvrtom mjestu ljestvice s 25 bodova, tri boda udaljeni od prvog mjesta. Zasigurno nije lako ostati bez trenera koji je tako dobro vodio momčad, međutim što je tu je, Zeleni idu dalje, bitno je upisati pobjedu da se sjajna polusezona zaokruži na pravi način. Utakmica se igra u nedjelju, 26. studenog u 13.30 sati na Gradskom stadionu u Koprivnici.