Koprivnička gradska knjižnica

U posljednjem kolovoškom tjednu bogat program za klince i zdravstveni susret s temom plesa

08:00h
0
Uberi priču // Foto: Knjižnica Fran Galović
Pričaonica // Foto: Knjižnica Fran Galović

Radionica Mreža plus odnosno radionica informatičke i informacijske poduke djece, s naglaskom na korisne web 2.0 alate, rezervirana je za četvrtak.

U Knjižnici i čitaonici Fran Galović u tjednu od 22. do 26. kolovoza, najmlađe očekuje redovita pričaonica za djecu predškolske dobi, igraonica na Playstationu i radionica Mreža plus, a odrasle Zdravstveni susret pod suncobranima s temom „Ples – jedan od oblika tjelesne aktivnosti“.

U ponedjeljak u 17.30 sati u Dječjem odjelu održat će se redovita pričaonica za djecu predškolske dobi od četiri godine nadalje. Odgajateljica Marta Kečanović čitat će priču „Najljepša stonoga sunčanih vrtova“.

U srijedu u 11 sati u Dječjem odjelu održat će se igranje video igara na Playsationu pod voditeljstvom knjižničarke Ide Gašpar.

Radionica Mreža plus odnosno radionica informatičke i informacijske poduke djece, s naglaskom na korisne web 2.0 alate, rezervirana je za četvrtak. Radionicu će u 13 sati održati knjižničarke Dječjeg odjela.

Posljednji Zdravstveni susret pod suncobranima održat će se na terasi ispred knjižnice, u suradnji s koprivničkom OB Dr. Tomislav Bardek, u petak u 10 sati pod temom „Ples – jedan od oblika tjelesne aktivnosti“.

Predavanje će održati Paula Hrpalo, voditeljica sportsko-rekreativne grupe u Klubu za starije osobe Mariška., a u slučaju lošeg vremena, radionica se seli u Čitaonicu tiska.