Dobrotvorna akcija

U posljednjem kolu KC Lige prikupljat će se prilozi za teško bolesnog Matea Galjera i njegovu prijeko potrebnu operaciju

Ulaz u Sportsku dvoranu Srednje škole Koprivnica i ovaj put bit će besplatan, dakle neće se prodavati ulaznice, već će se na ulazu prikupljati dobrovoljni humanitarni prilozi.

14:10h
0
Foto: Matija Gudlin

U sklopu posljednjeg, 11. kola devete sezone KC lige koje je na rasporedu u subotu bit će organizirana humanitarna akcija prikupljanja pomoći Mateu Galjeru.

Pod geslom ‘Svi za Matea’, u Sportskoj dvorani Srednje škole Koprivnica tijekom trajanja posljednjega kola prikupljat će se humanitarni prilozi za Matea Galjera, 14-godišnjaka iz Prugovca kraj Đurđevca koji boluje od teškog oblika idiopatske skolioze, iskrivljenja kralježnice, te mu je potrebna pomoć radi odlaska na operaciju u inozemstvo.

U revijalnoj utakmici snage će odmjeriti selekcija igrača županijskih nogometnih klubova i selekcija KC lige, a svoje nogometno znanje predstavit će i polaznici Male sportske škole Koprivnica.

Ulaz u Sportsku dvoranu Srednje škole Koprivnica i ovaj put bit će besplatan, dakle neće se prodavati ulaznice, već će se na ulazu prikupljati dobrovoljni humanitarni prilozi.

– Podravci su poznati kao ljudi koji uvijek vole pomoći onima koji su u nevolji, vjerujemo da će tako biti i ovaj put kad želimo pomoći 14-godišnjem Mateu – poručuju organizatori.

PAROVI 11. KOLA KC LIGE (subota, 3. ožujka 2018.)

15.20 Petgrad – UMN Koprivnica (7. kolo)
16.00 Inducta-eMerkato – NK Romantičari
16.40 KKC Pixel – Bimbo
17.20 Protim/Mavik/Mesnice Martinjak – UMN Koprivnica
18.00 Sedma sila – CB Active
18.40 Mala sportska škola
19.20 Selekcija KC lige – Selekcija županijskih nogometaša
20.00 CB Guliver/UŠRPS – Petgrad
20.40 Klikaj.hr – CB Golf

čitam...