Poslovni uzlet krajem siječnja dolazi u Koprivnicu // Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-a prijavite se na besplatne edukacije!

08:26h
0
Foto izvor Thinkstock

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava (OPG), ali i svi zainteresirani, imaju priliku prijaviti se na besplatne edukacije koje će se održati u Koprivnici 30. siječnja 2015. na Pučkom otvorenom učilištu (Svilarska 6).

Sudionici stručnih predavanja saznat će kako financirati OPG iz EU fondova, koji su potencijali suradnje OPG-a i Podravke, kako do sredstava Fonda za projekte energetske učinkovitosti i najvažnije za one koji vode vlastiti posao – kako očuvati i pospješiti likvidnost poduzeća.

Oni koje tek namjeravaju zaploviti poduzetničkim vodama imat će prilike saznati kako pokrenuti vlastiti posao i kako izbjeći najčešće početničke greške u poslovanju. Budući da je digitalna tehnologija neizbježan dio modernog poslovanja, sudionici će se moći informirati i o

Cloud uslugama te kako učinkovito koristiti Facebook i Google u oglašavanju. Nismo izostavili ni one koji imaju uspješan obiteljski posao i koji se susreću s dilemom – prodati posao ili svoje životno djelo prepustiti nasljednicima.

Projekt Poslovnog dnevnika “Poslovni uzet” pokrenut je početkom 2014. godine u suorganizaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, a pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske i u suradnji s partnerima.

Tijekom 2014. godine uspješno smo educirali više od 7000 malih i srednjih poduzetnika u Jastrebarskom, Zagrebu, Pregradi, Rijeci i Osijeku te u 2015. nastavljamo educirati sve zainteresirane kako bi stekli dodatna znanja i kompetencije te svoje poslovanje učinili konkurentnim na globalnoj razini.

Uz besplatne edukacije, ovo događanje je idealna prilika za networking, a mnogi poduzetnici koje smo educirali naglašavaju kako im je Poslovni uzlet bio idealna prilika za predstavljanje vlastitog poslovanja kolegama iz branše i budućim poslovnim suradnicima i partnerima.

Na edukacije se možete prijaviti ovdje, a detaljnije informacije kao i raspored predavanja možete vidjeti ovdje.

Dođite i unaprijedite svoje poslovanje!