uoči kvalifikacija za ligu prvakinja

Poslušajte novu himnu Podravka Vegete koju su skladali Nered i Zaprešić Boysi!

Ulaznice za kvalifikacijski turnir bit će besplatne i dijelit će se u hotelu Podravina, prostorima kluba i u pivnici. 

12:22h
0
Rk Podravka Vegeta - Rk Split
Foto: Ivan Brkić

Podravka Vegetu ovog vikenda očekuje domaći kvalifikacijski turnir za Ligu prvakinja. Na turniru će osim Podravke nastupiti turska Muratpasa BSK, rumunjska Craiova i srpska Jagodina.

Koprivnički rukometni klub ove godine odlučio se uložiti više nego dosad i izboriti ulazak u Ligu prvakinja, a veliku ulogu imat će i domaći navijači. Podravka čini sve kako bi privukla što veći broj navijača na tribine Gimnazije, a danas je na službenoj konferenciji po prvi puta puštena nova himna Podravka Vegete koju su skladali Zaprešić Boysi zajedno s Markom Lasićem poznatijim pod umjetničkim imenom Nered.

Pjesmu ekskluzivno poslušajte na našem portalu.

Marko Lasić otkrio je kako to da su baš Zaprešić Boysi skladali pjesmu o koprivničkom rukometnom klubu.

– Korijeni dva člana Zaprešić boysa Marka i Ivana su u biti poveznica, naime njihova mama Đuriđica Novosel je rodom iz Koprivnice a u mladosti je igrala i za Podravku. Marko me je doveo tu, a s Marinkom i Mirandom smo imali obilazak pehara i kluba. Neopisiva je čast raditi za jedan klub koji ima takvu tradiciju i toliko pehara. Tu je i gospodin Saračević. Želimo preslikati nekadašnju atmosferu na ovaj vikend i dati curama maksimalnu podršku, a ovom prilikom pozivamo sve navijače da dođu na utakmicu i podrže Podravku – rekao je Marko Lasić Nered.

Presica Rk Podravka
Foto: Ivan Brkić

čitam...