Koprivnička knjižnica

Poslušajte kako se riješiti svakodnevne tjeskobe koja može dovesti do anksioznih poremećaja

11:18h
0
Anksioznost // Foto: ingimage.com

U današnje vrijeme svi ponekad osjećamo određeni strah i tjeskobu, bilo da smo zabrinuti za svoju budućnost ili nas neki neugodni osjećaj potiče na takve osjećaje.

U Čitaonici tiska Knjižnice i čitaonice Fran Galović psihologinja Tihana Kosi i dr. psih. Mirjana Grubić Marković danas će u 18 sati održati predavanje na temu Anksioznih poremećaja kod djece i odraslih.

Stručnjakinje za psihičko zdravlje govorit će o tome kako prepoznati rane znakove razvoja poremećaja, kada se obratiti za stručnu pomoć te kako razlikovati normalna stanja stresa i anksioznosti od psihijatrijskog poremećaja.

U današnje vrijeme svi ponekad osjećamo određeni strah i tjeskobu, bilo da smo zabrinuti za svoju budućnost ili nas neki neugodni osjećaj potiče na takve osjećaje. Takvi osjećaji mogu dovesti i do anksioznih poremećaja koji se javljaju kod djece i odraslih.

Na predavanju će posjetitelji čuti korisne savjete što mogu učiniti da se lakše nose s tjeskobom i strahovima, koji su postali neizbježan pratitelj svakodnevnog života.

čitam...