Postanite nogometni sudac!

18:23h
0
Ilustracija

Zbor nogometnih sudaca poziva sve zainteresirane kandidatkinje i kandidate da se prijave na tečaj za zvanje nogometni sudac-pripravnik. Ispit za nogometnog suca može polagati osoba koja u vrijeme prijavljivanja za ispit nije mlađa od 15 godina niti starija od 40 godina.

Ispit ne može polagati:

a) osoba koja je pravomoćnom sudskom presudom osuđena za kazneno djelo, kao i osoba protiv koje se vodi kazneni postupak,

b) osoba koja je diskvalificirana odlukom mjerodavnog odbora sportskog saveza,

c) osoba s tjelesnim nedostacima ili zdravstvenim nalazima koji bi mogli onemogućiti normalno obavljanje dužnosti nogometnog suca.

Potvrde i ocjene o zadovoljavanju traženih uvjeta kandidati su, uz ostale dokumente, dužni dostaviti prije polaganja ispita.

Uz prijavu o polaganju ispita, potrebno je dostaviti:

a) domovnicu (fotokopija)

b) kratki životopis s osvrtom na sportski rad

c) dokaz o igračkom stažu (za one koji koriste beneficirani staž)

d) potvrdu o nekažnjavanju koju daje ovlašteno tijelo

e) liječničku potvrdu o zdravstvenoj sposobnosti

Pozivamo sve zainteresirane kandidatkinje i kandidate da prijavu pošalju na e-mail: zns.kckz@gmail.com do 20. 02. 2015. sa sljedećim podacima: ime i prezime, datum rođenja, mjesto rođenja, adresa stanovanja, broj telefona (mobitela), e-mail adresa.

Točan termin početka održavanja tečaja za nogometne suce bit će objavljen na web stranici Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije, te putem e-mail-a na adrese prijavljenih kandidata. Svu preteču dokumentaciju biti će potrebno dostaviti do početka tečaja.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW