promjena

Postavljen je bolji razglas u sportskoj dvorani škole Ljudevita Modeca

Podsjetimo, prošle je godine adapatiran parket star 20 godina, pokrečeno je gledalište, postavljeno 350 stolica s naslonom, aluminijski golovi, četiri klupe sa po šest sjedalica za rezervne igrače te je nabavljen stroj za održavanje, pranje i sušenje parketa.

12:52h
0
IMG

U sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca Križevci nakon niza investicija u prošloj godini, ovih je dana riješen problem starog i neefikasnog razglasa.

Kako bi se riješio problem stručnjaci s Fakulteta elektrotehnike i računarstva napravili su
mjerenja i elaborat ozvučenja s predloženim promjenama. Dio starog razglasa je morao biti razmješten prema prijedlogu iz elaborata dok je dio morao biti kupljen. Uz same zvučne kutije i razglasna pojačala kupljeni su i bežični mikrofoni, a sve kako bi za vrijeme turnira, utakmica i priredbi razglas bio bolji.

Ovime je zapravo završen cijeli niz prošlogodišnjih investicija. Podsjetimo, prošle je godine adapatiran parket star 20 godina, pokrečeno je gledalište, postavljeno 350 stolica s naslonom, aluminijski golovi, četiri klupe sa po šest sjedalica za rezervne igrače te je nabavljen stroj za održavanje, pranje i sušenje parketa.

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW