1.2 C
Koprivnica
Subota, 28. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Potpisan Ugovor o prijevozu učenika županijskih osnovnih škola za 2013.
P

Ne propustite

Župan Darko Koren potpisao je 4. siječnja 2013. s direktorom poduzeća Čazmatrans Podravina – Prigorje d.o.o. Križevci, Damirom Pavlovićem Ugovor o prijevozu učenika županijskih osnovnih škola za 2013. godinu.

Svakodnevni prijevoz na nastavu i s nastave 2.100 učenika iz 18 županijskih osnovnih škola i prijevoz 570 učenika trećih razreda osnovnih škola na školu plivanja (5 puta godišnje) Županija će financirati iznosom od 7.271.651,25 kn.

- Oglas -

Cijena na bazi jednog autodana prijevoza za sve škole iznosi 40.623,75 kn, a prijevozom je obuhvaćen polazak učenika putnika sa gotovo 200 stajališta školskih autobusa. U prijevoz je uključeno tridesetak autobusa.

Prijevoz učenika osnovnih škola jedan je od najznačajnijih izdataka u poslovanju osnovnih škola.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

ludbreg domaćin

FOTO Ljubitelji dobre kapljice okupili se na najvećoj izložbi mladih vina u Hrvatskoj, ocijenjeno više od 400 uzoraka, evo koja su proglašena šampionima

Chardonnay Vinske kuće Kirić, u kategoriji bijelih vina, te merlot Stjepana Vučemilovića, u kategoriji crnih vina, proglašeni su šampionima...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti